Ik heb DCD
wie zijn wij

We zullen ons even kort voorstellen.

Wij zijn 4 ergotherapie studenten van de hogeschool van Arnhem en Nijmegen en in kader van een opdracht vanuit de opleiding hebben we deze website over DCD opgesteld.
Voorafgaand van de opdracht hadden we nog weinig kennis over DCD. Tevens war er weinig kennis ten aanzien van het ontwikkelen van een product met als doelgroep ouders, leerkrachten en huisartsen.

Deze website is met veel enthousiasme en inspanning tot stand gekomen en wij als studenten zijn erg tevreden over het eindresultaat. Het product is geworden wat we gehoopt hadden, met als uitgangspunt dat ergotherapeuten kunnen bijdragen aan de dagelijkse zelfredzaamheid van kinderen met DCD.

Wij kijken terug naar een prettige periode, die zowel inhoudelijk als procesmatig door ons als bijzonder plezierig en leerzaam is ervaren, mede door het enthousiamse van de betrokken studenten en onze docenten die ondersteuning hebben geboden met het tot stand brengen van het eindresultaat.

Wij hopen dat u als ouders, leerkrachten of andere belangstellende de informatie over DCD vinden die u zocht.
Mocht u vragen of toevoegingen hebben, teken gerust dan ons gastenboek. Zo kunnen we niet alleen onze informatie up to date houden, maar kunnen ook andere bezoekers van de site gebruik van de informatie maken.

 

Met Vriendelijke Groeten,

Cecile Breuer (li v.)
Michelle Kuipers (re. a.)
Valérie van Offeren (re. v.)
Renske Sprong (li a.)

Nijmegen, 22 Maart 2010